Job

Pædagogmedhjælper til Sofieskolens dagafdeling

Sofieskolens dagafdeling søger en pædagogmedhjælper til en tidsbegrænset stilling fra 1. april 2022 (eller hurtigst muligt) til 31. december 2022.

Den ugentlige arbejdstid er 30 timer, evt. med mulighed for ekstra timer.

Sofieskolen er en behandlingsinstitution for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser.

På dagafdelingen i Bagsværd har vi ca. 50 børn, fordelt på en afdeling med integreret skole- og fritidsordning samt en børnehaveafdeling.

Arbejdstiden ligger fra mandag til fredag inden for tidsrummet 8.00-16.30.

Det daglige arbejde er organiseret i små klasser med 1-4 børn. Det konkrete arbejde er primært i en gruppe med børn på et tidligt funktionsniveau (i praksis som en vuggestue eller børnehave), dels med vikartimer i enkelte andre enheder på skolen. Vi arbejder i en temmelig stramt struktureret hverdag, hvor aktiviteterne typisk er helt lette kreative og motoriske, ofte i kortere forløb. Vi benytter al den visualisering, vi kan, for at få børnene til at forstå så meget som muligt. Tålmodighed er en væsentlig forudsætning. I hverdagen i den primære gruppe indgår man i et meget tæt tværfagligt samarbejde med lærere og pædagoger.

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du ringe til afdelingslederne Michael Falk-Sørensen, Henriette Sundberg eller Rasmus Gamborg Grøn på tlf. 44 98 71 55.

Stillingen skal søges via annoncen på Jobindex:

Ansøgningsfrist: 25. februar 2022.

Tiltrædelse: 1. april 2022 eller hurtigst muligt.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, især fra personer med erfaring inden for autismeområdet.

Sofieskolen har specialbørnehave, skole- og fritidsordning samt 1 døgnafdeling i Værløse.

Hvis du er specielt interesseret i at arbejde på én af disse afdelinger, kan du eventuelt nævne det i din ansøgning.

Send din ansøgning til sofieskolen@gladsaxe.dk