Job

Vågne nattevagter til Sofiebo

Vi skal udvide vores team om natten og søger derfor vågne nattevagter på fuld tid til Sofieskolens døgnafdeling.

Har du lyst til at arbejde med børn og unge, kan du lide at arbejde om natten, og vil du gerne blive ekspert eller lære mere omkring autismeområdet, så se med her.

Sofieskolen er et specialpædagogisk behandlingstilbud med børnehave, skole/fritidsordning og døgnafdeling. Sofieskolens døgnafdeling, Sofiebo, ligger i Værløse i et naturskønt område meget tæt på Hareskoven.

På døgnafdelingen bor 17 børn og unge med autisme i alderen 6 til 18 år. Ud over diagnoserne har vores børn og unge et større støttebehov i forhold til blandt andet hygiejne, selvstændighed, kommunikation og fritidsaktiviteter. Vores børn og unge har alle brug for trygge og individuelt strukturerede rammer for at kunne overskue hverdagen.

De fleste af vores børn og unge sover om natten, men vi har enkelte, der vågner og skal lægges i seng igen. Derudover er der enkelte praktiske opgaver.

Som nattevagt hos os vil din arbejdstid ligge fra kl. ca. 22.00 til 07.30.

Vi forventer, at du:

• Har blik for de udfordringer, som vores børn og unge har
  • Er fleksibel og har lyst til at lære
  • Kan formulere dig skriftligt
  • Har et godt humør og evner at sprede en positiv stemning.

Vi kan blandt andet tilbyde:

• Et dynamisk døgnmiljø, hvor fagligheden går hånd i hånd med lysten til at engagere sig
  • En arbejdsplads, hvor der arbejdes struktureret.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Sofieskolen har endvidere lokale løntillæg.

Supplerende oplysninger kan fås ved enten at kontakte stedfortræder Martin Hartvig eller stedfortræder Henriette Bonnerup på tlf. 88 44 47 57.

Ansøgningsfrist: snarest muligt.

Tiltrædelse: snarest muligt.

Send os din ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Jobbet skal søges via annoncen på Jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/502202/vaagne-nattevagter-til-sofiebo

Sofiebo
Damsagervej 9
3500 Værløse

______________________________________________________

Bogholder / økonomimedarbejder søges til Sofieskolen

I samarbejde med Profilpartners søger vi en bogholder / økonomimedarbejder, der vil få ansvaret for økonomifunktionen og dermed ansvaret for et bredt spekter af opgaver inden for økonomi og regnskab. Se hele stillingsopslaget her:

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, især fra personer med erfaring inden for autismeområdet.

Sofieskolen har specialbørnehave, skole- og fritidsordning samt 1 døgnafdeling i Værløse.

Hvis du er specielt interesseret i at arbejde på én af disse afdelinger, kan du eventuelt nævne det i din ansøgning.

Send din ansøgning til sofieskolen@gladsaxe.dk