Job

Pædagog søges til fritidsordningen på Sofieskolen

Sofieskolen, Bagsværd

Autisme spektrum forstyrrelser

Vi søger en pædagog i et årsvikariat, 37 timer om ugen, med tiltrædelse 1. august 2020.

Sofieskolen er en behandlingsinstitution for børn og unge med autisme.

Vi har 40 børn i vores skoleafdeling, hvor de ca. 30 også er tilknyttet vores integrerede fritidsorden. Det daglige arbejde er organiseret i små klasser med 1-4 børn.

Arbejdstiden ligger fra mandag-fredag indenfor tidsrummet kl.8-16.30

Vi søger en pædagog med gåpåmod og gerne med erfaring inde for autisme området.

Vi forventer, at pædagoger bidrager med faglighed inden for områder som leg, social udvikling og motorik, samt opbygning af konstruktive fritidsinteresser. Samt indstillet på tværfagligt samarbejde.

Du kan læse mere om Sofieskolen på vores hjemmeside Sofieskolen.dk

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Hvis du ønsker yderligere oplysning, kan du ringe til lederne for afdelingen Michael Falk-Sørensen tlf. 44987155

Ansøgning med relevant dokumentation sendes til sofieskolen@gladsaxe.dk   (skriv pædagog i emnefeltet).

Ansøgningsfrist: Torsdag d.18.juni ’20

Vi planlægger ansættelsessamtaler i uge 26

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, især fra personer med erfaring inden for autismeområdet.

Sofieskolen har specialbørnehave, skole- og fritidsordning samt 1 døgnafdeling i Værløse.

Hvis du er specielt interesseret i at arbejde på én af disse afdelinger, kan du eventuelt nævne det i din ansøgning.

Send din andsøgning til sofieskolen@gladsaxe.dk