Job

Pædagogmedhjælper søges til Fritidsordningen på Sofieskolen
Sofieskolen, Bagsværd

Autisme spektrum forstyrrelser

Vi søger en pædagogmedhjælper til en 30-timers stilling i perioden fra den 01.08.2019 til den 31.07.2020.
Arbejdstiden er fra mandag til fredag inden for tidsrummet kl. 8-16.30.

Vi søger en robust person, der er stabil, med gåpåmod og gerne med erfaring inden for autismeområdet. Der vil være en del af arbejdet, der er omkring 1:1 børn. I dette arbejde er det særligt vigtigt at være en robust og rolig person med overskud.

Løn efter overenskomst.
Ansøgningsfrist den 20.06.19, kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 26.

Hvis du vil vide mere, kan du ringe til Henriette Sundberg eller Michael Falk-Sørensen tlf. 44987155.

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis, udtalelser m.v. til: anelin@gladsaxe.dk

Du kan læse om Sofieskolen på: www.sofieskolen.dk

Sofieskolen
Granvej 53
2880 Bagsværd

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, især fra personer med erfaring inden for autismeområdet.

Sofieskolen har specialbørnehave, skole- og fritidsordning samt 2 døgnafdelinger.

Hvis du er specielt interesseret i at arbejde på én af disse afdelinger, kan du eventuelt nævne det i din ansøgning.

Send din andsøgning til sofieskolen@gladsaxe.dk