Job

Pædagogmedhjælper tidlig morgen

Sofieskolen – Børn og unge med autisme

Vi søger et morgenmenneske til Sofieskolens Boafdeling, Sofiebo, i Værløse pr. 1. marts 2020, gerne før. Vi er en døgninstitution for 18 børn og unge med autisme. Udover vores børn og unge har vi 30 fastansatte medarbejdere. Herudover har et antal vikarer deres gang på afdelingen.

Arbejdsopgaver:

Arbejdet består primært i at tage sig af børnene og de unge om morgenen og hjælpe dem med at gøre sig klar til skole. Efterfølgende vil der være praktiske opgaver i form af oprydning på børnenes værelser, i køkkenet, stuerne, vaskekælderen mv.

Vi søger en person som:

Har lyst til at arbejde med børn og unge med autisme, og som derudover er selvstændig, stabil, ansvarsbevidst og psykisk robust. Du skal kunne bevare overblikket også når det går stærkt.

Arbejdstid:

Mandag til fredag kl. 5-10. Ansættelsen vil være på 25 timer om ugen. Der vil være mulighed for at supplere med timer i weekenden.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Yderligere oplysninger fås ved at maile til Christina Kjærgaard: chrkja@gladsaxe.dk eller Henriette Bonnerup: henbon@gladsaxe.dk

Ansøgning sendes til mailadresse: chrkja@gladsaxe.dk Ansøgningsfrist 20.01.20, kl. 12.00.

Du kan læse om Sofieskolen på: www.sofieskolen.dk

Sofieskolen, Sofiebo
Damsagervej 9,
3500 Værløse.
Tlf.: 88 44 47 57.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, især fra personer med erfaring inden for autismeområdet.

Sofieskolen har specialbørnehave, skole- og fritidsordning samt 2 døgnafdelinger.

Hvis du er specielt interesseret i at arbejde på én af disse afdelinger, kan du eventuelt nævne det i din ansøgning.

Send din andsøgning til sofieskolen@gladsaxe.dk