Job

Pædagog søges til Fritidsordningen på Sofieskolen
Autisme spektrum forstyrrelser

Vi søger en pædagog til en fast 37-timers stilling med tiltrædelse 1. juni 2018.
Sofieskolen er en behandlingsinstitution for børn og unge med autisme.

Vi har 37 børn i vores skoleafdeling, hvoraf de 25 også er tilknyttet vores integrerede fritidsordning.

Det daglige arbejde er organiseret i små grupper med 1-4 børn.

Vi forventer, at pædagogen bidrager med sin faglighed inden for områder som leg, social udvikling og motorik, samt opbygning af konstruktive fritidsinteresser. Vi arbejder i tværfaglige teams, som udgøres af pædagoger og lærere, hvorfor der lægges vægt på, at der i det daglige arbejde udvises stor gensidig åbenhed for samarbejde.

Arbejdstiden ligger fra mandag til fredag, inden for tidsrummet kl. 8 – 16.30.

Du kan læse mere om Sofieskolen på vores hjemmeside www.sofieskolen.dk

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du ringe til en af lederne for afdelingen Michael Falk-Sørensen eller Henriette Sundberg tlf. 4498 7155. Ansøgning med relevant dokumentation sendes til: sofieskolen@gladsaxe.dk (skriv ”Pædagog” i emnefeltet).

Ansøgningsfrist 16. april, kl. 12.00. Vi planlægger ansættelsessamtaler i ugerne 16-17.

Sofieskolen
Granvej 53
2880 Bagsværd

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, især fra personer med erfaring inden for autismeområdet.

Uopfordrede ansøgninger opbevares i vores jobbank, som bliver gennemgået, når vi på Sofieskolen har ledige stillinger.

Sofieskolen har specialbørnehave, skole- og fritidsordning samt 2 døgnafdelinger.

Hvis du er specielt interesseret i at arbejde på én af disse afdelinger, kan du eventuelt nævne det i din ansøgning.

Send din andsøgning til sofieskolen@gladsaxe.dk