Job

Sofieskolen - Børn med autisme

Vi søger to pædagogmedhjælpere til skole- og fritidsordningen.

Den ene er en fast stilling med en arbejdstid på 37 timer pr. uge til besættelse den14.01.2019 eller så hurtigt som muligt derefter.

Den anden stilling er en tidsbegrænset stilling i perioden fra den 01.02.2019 til den 31.05.2019 med en arbejdstid på 30 timer pr. uge. Muligvis med forlængelse.

Arbejdstiden er fra mandag til fredag inden for tidsrummet kl. 8-16.30.

Vi søger to robuste personer, der er stabile, med gå-på-mod og gerne med erfaring inden for autisme-området. Der vil være en del af arbejdet, der er omkring 1:1 børn. I dette arbejde er det særligt vigtigt at være en robust og rolig person med overskud.

Løn efter overenskomst.

Ansøgningsfrist den 14.12.2018

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 51.

Hvis du vil vide mere, kan du ringe til Henriette Sundberg eller Michael Falk-Sørensen tlf. 44987155.

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis, udtalelser m.v. til: sofieskolen@gladsaxe.dk

Du kan læse om Sofieskolen på:www.sofieskolen.dk

Sofieskolen

Granvej 53

2880 Bagsværd

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, især fra personer med erfaring inden for autismeområdet.

Uopfordrede ansøgninger opbevares i vores jobbank, som bliver gennemgået, når vi på Sofieskolen har ledige stillinger.

Sofieskolen har specialbørnehave, skole- og fritidsordning samt 2 døgnafdelinger.

Hvis du er specielt interesseret i at arbejde på én af disse afdelinger, kan du eventuelt nævne det i din ansøgning.

Send din andsøgning til sofieskolen@gladsaxe.dk