Job

Boafdelingen Damsager.

Tilkaldevikarer søges til Sofieskolens døgnafdeling Damsager i Hellerup.

Damsager er en døgnafdeling, hvor der bor 8 børn/unge med autisme i alderen 12 til 19 år.

Vi ser det som vores kerneopgave at give beboerne en indholdsrig og spændende hverdag. Vi forsøger at gøre det med fokus på botræning, og med blikket rettet ud mod samfundet, alt sammen med tanke på etik og omsorg.

Ansøgerne skal være både psykisk og fysisk robuste.  Det vil være en fordel hvis du har kendskab til konflikthåndtering og stressreduktion.

Hvis dette har din interesse, så send en ansøgning med CV til:

karras@gladsaxe.dk

Damsager

Rymarksvej 7

2900 Hellerup

Telefon 44 98 47 57

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, især fra personer med erfaring inden for autismeområdet.

Uopfordrede ansøgninger opbevares i vores jobbank, som bliver gennemgået, når vi på Sofieskolen har ledige stillinger.

Sofieskolen har specialbørnehave, skole- og fritidsordning samt 2 døgnafdelinger.

Hvis du er specielt interesseret i at arbejde på én af disse afdelinger, kan du eventuelt nævne det i din ansøgning.

Send din andsøgning til sofieskolen@gladsaxe.dk