Damsager

Præsentation og den fysiske indretning

'Damsager' er en mindre boafdeling med plads til otte børn. Afdelingen har (siden 1. juli 2017) til huse i bygninger på Rymarksvej i Hellerup nær Mindelunden. Dette pga. nybygning af afdelingen i Hareskoven. Der vil sandsynligvis være tale om en byggeperiode der ophører i løbet af 2018/2019.

Indretningen

Børnene har eget værelse, men fælles wc og bad. Derudover er der to grupperum og et køkken.

Fysisk aktivitet og tæt på naturen
Der er en velfungerende legeplads i tilknytning til afdelingen og børnene bor tæt på Mindelunden. Det giver børnene mulighed for fysisk aktivitet udendørs og for at komme tæt på naturen.

Beliggenhed i forhold til Sofieskolen
Børnene på Rymarksvej har i lighed med børnene på Granvej adgang til alle skolens aktiviteter. Det tager ca. 20 minutter at køre fra Rymarksvej til Sofieskolen i bil. Enkelte børn cykler selv til og fra Sofieskolen med en voksen.