Sygdom, Medicin MV.

SYGDOM
Hvis eleven bliver syg og ikke kommer i skole, bedes I ringe til Sofieskolen på 1. sygedag mellem kl. 7.30 og 8.00 på tlf.: 44 98 71 55. Når barnet igen er rask og klar til at komme i skole, bedes I ringe og raskmelde barnet senest samme morgen ml. kl. 7.30 og 8.00. Forældrene giver selv besked til taxa.

MEDICIN
Sofieskolen er underlagt regionens standard for medicinhåndtering, og vi skal derfor rette os efter gældende regler. Dettebetyder, at personalet kun uddeler lægeordineret medicin til skolens elever. Dette gælder psykofarmaka, som nogle elever skal have dagligt samt håndkøbsmedicin som f.eks. Panodil, antihistamin eller andet, som elever kan have brug for i særlige tilfælde. Det er forældrenes ansvar at sende medicinen med barnet i skole, og vi giver kun medicinen, hvis elevens egen læge har givet skriftligt tilsagn om dette. Medicinen skal endvidere afleveres på skolen i original emballage.

SKOLELÆGE
Gladsaxe Kommunes skolelæge er tilknyttet Sofieskolen. Hun undersøger børnene ved ind- og udskoling.

SUNDHEDSPLEJERSKE
En af kommunens sundhedsplejersker er tilknyttet Sofieskolen. Sundhedsplejersken ser alle nye børn og kan derudover kontaktes efter behov på tlf.: 39 57 54 88.

TANDLÆGE
Barnet fortsætter i den tandpleje, som allerede benyttes.